Marianne

Welkom op mijn site.

Marianne de Bil
Marianne de Bil

Mijn naam is Marianne de Bil (1966) en ik ben in 1991 afgestudeerd in de Vrije richting aan Artez in Arnhem.

Op deze site toon ik mijn  vrije werk en opdrachten.

Beeldend kunstenaar, flamenco dansdocent (zie: flamenconijmegen.nl) en muzikant, (zie: backtohank.nl). Ik heb meerdere specialisaties die me over en weer voeden en beïnvloeden.
De thematiek in mijn werk vind ik uit ervaringen van mijn leven. Ik ben een kijker en wil zien. Diepgaande indrukken vertolk ik in beeld, dans en muziek. Wanneer ik schilder, dans, les geef of zing, kneed, hak, schaaf en polijst ik. Mijn inspiratiebronnen in de beeldende kunst vind ik onder de abstract expressionisten, Motherwell, Rothko en Armando.

Ook maak ik werk op maat:

Schilderij

Logo ontwerp

Website ontwerp

Interieur

Graag ga ik graag met u in gesprek om u of uw bedrijf een andere (in)richting te geven,  de bestaande (in)richting aan te passen, een nieuwe uitstraling te geven.

Een voorbeeld van een nieuwe inrichting ziet u op mijn website waar ik bij PP Personeelsdiensten een saai kantorencomplex een moderne inrichting heb gegeven. Een leegstaande hal van zeker 25 meter lang heb ik omgetoverd in een chique presentatieruimte waar vergaderingen, lezingen en presentaties kunnen plaatsvinden. Ik heb tal van flex-plekken gecreëerd waar een warme sfeer heerst. Zoveel als mogelijk heb ik gebruik gemaakt van bestaande materialen.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0