Welkom op mijn site.

Mijn naam is Marianne de Bil (1966) en ik ben in 1991 afgestudeerd aan de Hoge school voor de Kunsten in Arnhem.

Op deze site toon ik mijn recente vrije werk en opdrachten voor particulieren en bedrijven.

Marianne de Bil

Met mijn bedrijf  BILdings  maak ik werk op maat. Dit kan een schilderij zijn of een complete inrichting/ verbouwing. Als beeldend kunstenaar ga ik graag met u in gesprek om uw bedrijf een andere (in)richting te geven,  de bestaande inrichting aan te passen, een nieuwe uitstraling te geven. Ik richt me specifiek op uw bedrijf en kijk waar uw bedrijf voor staat en bepaal aan de hand van uw visie een inrichting en aankleding. Ik kan hierbij gebruik maken van bestaand aanwezig materiaal en zo een ‘make-over’ maken met o.a. hergebruik van uw interieur. De nieuwe inrichting, indeling en herziening zorgt voor een nieuwe, frisse aanpak! Een voorbeeld ziet u op mijn website waar ik bij PP Personeelsdiensten een saai kantorencomplex een moderne inrichting heb gegeven. Een leegstaande hal van zeker 25 meter lang heb ik omgetoverd in een chique presentatieruimte waar vergaderingen, lezingen en presentaties kunnen plaatsvinden. Ik heb tal van flex-plekken gecreëerd waar een warme sfeer heerst.

Naast schilderen geef ik flamenco dansles aan jong en oud (zie: flamenconijmegen.nl). Ook maak ik graag muziek, (zie: backtohank.nl). Meerdere specialisaties die me over en weer voeden en beïnvloeden.
De thematiek in mijn vrije werk is mijn leven, diepgaande indrukken vertolk ik in beeld, dans en muziek. Wanneer ik schilder, dans, les geef of zing, kneed, hak, schaaf en polijst ik.

Naast het verzorgen van flamencodanslessen en workshops geef ik ook schilder- en tekenles en/of workshops, voor jong en oud. Heeft u interesse in mijn werk of lessen, dan kunt u contact met me opnemen.